sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Innovatiivista kasvivärjäystä ja iloista elämää!


Toisessa tunnustuksessa oli myös mukana jokunen kysymys:

1. Lempiruoka: No syöminen on mein näkemyksen mukaan aika mukavaa! :) Ollaan aika pitkälti kaikkiruokasia, mutta sellasia mitä EI tykätä syödä (tai ei syödä ollenkaa) on verilätyt, pekoni, ja lihahyytelö (hyi ällö sitä hytkymistä).
2. Lempimakeinen: Jaa onko olemassa pahojaki karkkeja? ;D No jos lähetää siitä et mistä me EI tykätä, nii tumma suklaa on yks, ja toinen o jokku epämääräset "sitkokarkit" jokka irrottaa hampaat ku niitä koittaa pureskella. (Mainittakoon vielä jotta kummallaki meillä o hampaat. Ja vieläpä omat, ei tekareita. )
3. Lempiluettavaa: Kumpiki ollaa luettu Kate Jacobsin Lankakauppa-sarjan kirjat, ja odotetaa sarjan ekasta kirjasta (Pieni lankakauppa) tekeillää olevaa elokuvaa. :D Lisäks tykätään Paulo Coelhon kirjoista, ja toki myös Muumeista. Lisäks on kiva selata jotai käsityö-/askartelu- ja neulekirjoja.
4. Mieluisin tapa tehdä käsitöitä: Neulottua tulee kotona samalla tvtä tai elokuvia katsellen, joskus linja-auto-/junamatkoilla. Joskus sadepäivinä on iskeny inspiraatio skräppäillä valokuvakansioita.
Välillä pidetää neuloosi-iltoja yhdessä; muutama hyvä leffa, hippasen herkkuja, paljon rupatusta, ja sitte vielä ne neuloosit. :D
5. Lempielokuva: Kyllähän noita lemppareita löytyy tosi monia, hirmu vaikee sanoo pelkästää yhtä tai kahta leffaa. Kestosuosikeihin lukeutuu mm. Heartbreak Hotel, Amélie, Avatar, Veronica päättää kuolla, Narnian tarinat, Taru Sormusten Herrasta, Into The Wild, 127 Tuntia, Itse Ilkimys, Rango, Kaksin karkuteillä... Ja lista jatkuu jatkuu jatkuu vaa, ja vielä kasvaa koko ajan.


Annetaan kiertopalkinto ja tunnustus eteenpäin seuraaville;
WEDNESDAYS-blogin Emmesyys (Sulosella tavalla kerrottuja juttuja ja ihaniaihania kuvia!)
pikkuhelistin (Hienon omanlaisella tyylillä tehtyjä skräppäilyjä) 
hupsistarallaa-blogin Norsis (Käsittämättömällä energiamäärällä ja ehtimistahdilla tulevaa tuunausta ja tuotosta, ja hupainen tyyli kirjottaa asioista ja tapahtumista)
jattasoheltaa (Paljon erilaisia tosi kauniita käsitöitä)

5 kommenttia:

 1. Huiiii KIITOS hurjasti kehuista ja tykkäämisestä ja kaikesta! Minä en oo oikein koskaan ymmärtäny näitä tällaisia tunnustuksia tai siis niin, en viitti enkä halua laittaa niitä omaan blogiin tai jakaa muille, mutta tietäkäähän toki että tulin tosi iloiseksi ♥ En ees tiennyt teitä mutta nyt tiedän ja voi että, niin kivaisaa.

  VastaaPoista
 2. Voi kiitos :) Ja ihanasti kirjoitettu :)

  VastaaPoista
 3. Kiva kuulla että ootte otettuja, teillä on kummallaki nii ihanat blogit ja touhut että haluttii teille moinen kiertopalkinto-hässäkkä ojentaa. Ja ymmärretää kyllä jos joku ei jostai syystä halua ite blogiinsa laittaa tota, ei siinä mitää josei se esmes vaa joteki tunnu omanlaiselta jutulta. Mutta kiva kuulla että ilahdutettii teitä molempia tällä jutulla, nii teki ootte monesti ilahduttanu meitä ihanilla blogeillanne.

  VastaaPoista
 4. Kiitos Jatta itelles ihanasta blogista.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!