lauantai 14. toukokuuta 2011

Päivää!

Kyä me plikat ollaan sitten näppäriä ostaan noita lankakeriä. Muttei lasketa niitä kuitenkaan vähään aikaan, eihän? On jotain muistikuvia epätodellisesta olosta kun viimeksi laskettiin,  kappalemäärä oli 300 ja keriä oli vielä laskematta... ja me tarvitaan ne kaikki??! :D

Sä olit värjänny tosi ihanan näköistä lankaa! Oi, mä odotan sitä päivää kun päästään yhdessä värjäileen pitkästä aikaa! Kivvaa! Kattelin jo vähän valmiiksi mahdollisia värjättäviä lankoja, ihan omasta takaa.

Jaani, pakkasin suurimman osan langoistani kaapin uumeniin. Pidän neulomisesta "kesälomaa" kun meni selkä. No ei se mikään yllätys ollut että kipeyty, enemmän ihmetyttää ettei mennyt aikaisemmin tällä neulomisella, nyhertämisellä ja istumisella. Enkä tiedä kuinka kauan maltan olla irti neulooseista mutta tällä hetkellä ei oo mitenkään vaikeeta pitää näppejään irti puikoista ku ei meinaa pää kääntyä saati pystyä istuun kunnolla. Juu valivali, hyviä puolia tässä on se että saa maata pötkötellä ja kattella elokuvia, ei huono kun kelitki viileni.

Tällaista tälläkertaa, kuullaan taas.
Terveisin Kerttu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!