keskiviikko 23. marraskuuta 2011

TunnustusDdargas http://kaliumdikromaatti.blogspot.com/ -blogista yllätti meidät jälleen tunnustuksella.
Kovasti kiitoksia tästä piristyksestä!

Tunnustuksen saajan täytyy tehdä neljä seuraavaa asiaa:

1. Kiittää tunnustuksen antajaa.
2. Antaa tunnustus kahdeksalle bloggaajalle.
3. Ilmoittaa näille kahdeksalle tunnustuksesta.
4. Kertoa kahdeksan satunnaista asiaa itsestään.


Kertun satunnaiset;
1. Kahvi on hyvää. Olen juonut sitä lapsesta asti ja olen siihen koukussa. Se on niitä nautintoja mistä en ihan heti luovu.
2.Villalankoja on kertynyt talouteeni huolestuttava määrä. Ne (viimeisten laskujen mukaan reippaasti yli 300 kerää) eivät oikein enää mahdu mihinkään. Lankojen lisäksi olen ajautunut hamstraamaan suuret askartelu- ja kangasvarastot.
3. Opittuani pari vuotta sitten neulomaan sukan kantapään, sukkien neulominen on ollut lempipuuhiani siitä asti.
4. Siirryin töissä 3-vuorosta tekemään pelkkää päivävuoroa, joten luulen aikaansaavani paremmin kaikkea, ja odotan suurinpiirtein ihmeitä tapahtuvaksi.
5. Tykkään syödä banaaneita ruisleivän päällä. (Siis kuorittuina kuitenkin... Hahahahaa...) Joko "voitelutyylillä" levitettynä tai sitten vaan halkaistuna, ja siihen päälle vielä aamupalajuustoviipale. Namnam! :)
6. Olen niin maalta että sopeutuminen kerrostalo asujaksi on vienyt kolme vuotta. Nyt vasta asuntoni on alkanut tuntumaan omalta kodilta. Haaveilen kyllä vieläkin että joskus tulevaisuudessa pääsisin sinne punaiseen tupaan asumaan ja riehumaan sinne perunamaalle.
7. Olen aina tykännyt tehdä käsitöitä. Muistan kuinka äiti opetti innostuneelle pikku-Kertulle kirjontaa, neulomista ja ompelukoneen käyttöä.
8. Olen opiskellut vaatetusalan artesaaniksi mutta käsityöt tuntuvat kivemmilta harrastuksena enkä siis tee sitä työkseni.

Ja Korennon satunnaiset;
1. Kahvi on pahaa. :) Enkä sano tätä vaa kiasuttaakseni Kerttua, tiedän miten koukussa se on, mutta mulle kahvi vaa ei käy. Migreenistä johtue jo pelkkä haju tekee pahaa. Sama on joisai juustoissa, joisai kurkkupastilleissa ja purkissa, joisai haju- ja partavesissä, sipulissa, banaanissa... Pelkkä haju saa aikaan sen, että mun päässä alkaa juhmia. Saman tekee valot, äänet... Aurinkokaa ei aina o kovi kiva juttu.Erityisesti automatkoilla ku aurinko paistaa tienvarren puiden takaa; se räpsytys laukasee tosi herkästi kohtauksen, ja samoin aurinko veden pinnasta, se väreily siinä ku vesi lainehtii -> AU!
2. Oon kärsiny migreenistä alle 10-vuotiaasta asti, ja syöny älyttömän määrän lääkkeitä (sekä kohtaus- että estolääkkeitä jokka ei auttanu, mut aiheutti mm. älytöntä väsymystä, painonnousua, nivelsärkyjä+kramppeja, rytmihäiriöitä...), joutunu pään magneettikuvaukseen ku varmistettii ettei siel o jotai sellai mikä aiheuttaa kohtauksia, ja ettei ite kohtaukset o tehy sinne mitää vaurioo ku o ollu aika rajuja kipuja ja kohtauksen aiheuttamana pari pahaa kaatumista joissa oon lyöny pääni. Nyt oon käyny kokeilee akupunktioo, mut eipä sekää o särkyjä poistanu...Välil meinaa masentua ku tuntuu ettei mikää koskaa auta. Mut täs ollaa ja mennää eteepäi, ja kuiteki mul o kaikki asiat iha hyvi. Vältän tietosesti niitä ruokia ja muita juttuja mitkä aiheuttaa migreeniä/laukasee kohtauksen.
3. Tykkään nukkua kyljellää ja pienes keräs. Sellai jalat koukussa ja kippurassa, ja käsivarret ristikkäi ja kädet hellästi nyrkeissä rintakehässä kiinni. Tietty mieluite nii et Sööri nukkuu vieres, hengittää niskaa ja pitää kii.
4. Ajaudun keräilee kaikkee. Mulla on erilaisia nappeja (en o jaksanu laskee) lajiteltuna väreittäin, marmorikuulia iso pullollinen, superpalloja (niitä pitää viel haalii lisää... Hehheheehe), ja noi langat noi langat... Villalankakeriä löytyy PALJON. Ei o tilaa säilyttää. Ja kuiteki ain sillo tällö ostan lisää. Viimeks ku laskin ylitty 400, ja se jälkee lisähankintoja o tehty se verra ahkerasti et epäilen vahvasti et menis jo 500 rikki. Mutta mä fanitan niitä ja rakastan räpeltää aina jotai, että eiköhä noit käytettyäki tuu, ajan kanssa. Oispa vaa enemmä aikaa neuloo kaikkee mitä haluis. Ny o tekeillä rakkaan ystävän tilaamat sukat, lapaset samaiselle ystävälle sain jo valmiiks.
5. Mulla o kolme tatuointia. Tähti, aurinko ja sudenkorento. Ideoita ois ainaki kolmee uutee, mut taidanpa jättää ne ottamatta ja tyytyä näihi jo oleviin.
6. Ala-asteen kässämaikka tappo multa kaikenlaisen innostuksen mihinkää käsitöihi 20 vuode ajaks, kunnes si ite opettajan roolissa innostuin neulooseista uusiks ja ny tykkään tosi paljo neuloo sukkia ja lapasia ja vaik mitä haluisi tehä... Suuret o suunnitelmat! :D
7. Rakastan ottaa ja kattoo valokuvia. Erityisesti luonnosta ja eläimistä, ystävistä ja läheisistä, lapsista ja bändeistä/artisteista keikoilla.
8. Kihlauduin Söörin kanssa 11.11.2011 ja oon maailman onnellisin Korento. <3Tunnustus piti laittaa eteenpäin kahdeksalle blogille, mutta ku tää o jo aikalailla paljolti kiertäny, nii aattelimme muistaa tällä kertaa seuraavia viittä blogistia;

http://himalainen.blogspot.com/ Kauniita kuvia ja kivoja tekstejä arjen pienistä iloista ja ihmeistä.
http://jokkemaa.blogspot.com/ Jos joku keksii tehdä ja tuunata jotai nii tämä! Aina joku missio menossa.
http://mielitty.com/blogi/ Viiniä ja villasukkia-blogista löytyy ruokaohjeita, käsityöohjeita, söpöjä kuvia ja söpöjä Mielitty-tuotteita.
http://neulovanarttu.blogspot.com/ Todellisen käsityöläisen ahkeraa askartelua, ihania luomuksia!
http://kasveska.blogspot.com/ Käsveskan kätköistä-blogisssa remontoidaan ja tuunataan, suloista eloa ja oloa.

3 kommenttia:

 1. Hei ja kiitosta vaan! :D Pirtsakasta paikasta tuli.

  VastaaPoista
 2. Kiitos tunnustuksesta :)
  Tunnustan, että toisina päivinä tykkään kahvista ja toisina siitä tulee kamala olo, semmoinen huono pää täälläkin....

  Oottepa te kivankuuloiset ystävät, hyvän mielen blogi tämä teidän blogi!

  VastaaPoista
 3. Jokke; Olepa hyvä! Kyllä sitä täälläki välillä väsytää, mutta pyritää repii riemua iha mistä hyvänsä jotta se painais vaakakupissa enemmä surkua vastaa. :)
  Himalainen; Ole hyvä vaan! "Huono pää-päivät" ei o mukavia, mutta ei ne loppuviimeks si o nii kamalia jos välillä saa taas pitää "hyvä pää-päivänki".
  Ja voi herranliaru, olipas ihanasti kehuskeltu, kiitos kovasti! <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!