torstai 21. huhtikuuta 2011

Hyvää päivää Korento

Ooo,mitä aarteita posti onkaan sulle tuonut! Näytäs mulle vähä tarkemmin niitä ku nähdään. Neuloosikirjaa ja tähti-rannekorua varsinkin.
Mä kävin yks päivä ostelemassa vähän tilpehöörejä, ne vaan veti niin puoleensa että pakkohan ne oli sieltä kotiuttaa. Tars neuloosien lisäks pitää vielä jotkut askartelutuokiotkin että nuotki pääsisivät virkoihinsa :)
Tuo kuvan vasemmassa ylälaidassa oleva koru oli kirppislöytö ja rakastuin siihen välittömästi. Näyttää jotenkin niin lapsen tekemältä että on vielä herttaisen näköinenkin. Sopii hyvin kahteen kertaan kiedottuna ranteeni ympärille.

Kaikki pääsiäisnoita-suklaat pääty sittenkin omaan käyttöön sillä pakenin itse paikalta suurimmaksi osaksi päivää enkä täten ollut niitä paikalla jakelemassa.
Parit reklamaatiot siitä sain mutta onnistuin lahjomaan heidät tyytyväisiksi jälkikäteen suklaamuna lahjoituksella. Kuvan kirahvien kuoret oli ilo syödä itse ja monen muunkin... yllätys.

Näin yhdessä kirjassa kuvan sellaisesta lautaseen tehdystä kellosta. Sopivasti äiti kyseli huolinko lautasia. Siitä se ajatus sitten lähti.
Melkein tein sen itse... paitsi vähän tarvin apua ja ensimmäinen sankari poras lautaseen reijän ja toinen asensi  viisariston paikalleen. Itelleni hommaksi jäi vieressä seisoskelu, tarpeettomien neuvojen jakelu ja seinäkoukkuun asennus. Oon kyllä tosi tyytyväinen uuteen kellooni ja hämmästynyt miten ripeään se oli valmis.

Hyvää Pääsiäistä!

t. Kerttu

Ps. Näytät kuvassa niin nätiltä ja hyvältä näyttää uudet hiuksetkin

2 kommenttia:

  1. Kiva idea tehä lautasesta kello!

    VastaaPoista
  2. Joo, se pääsi heti ToDo-listalle kun näin sellaisen jossain niistä miljoonista kirjoista joita oon lainannu kirjastosta viime talven aikana.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!