sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Kukkuluuruu kultaisin Kerttu!

Oli ihanaa ku olit yökylästelemässä viikolopun täällä. Su kans o aina nii hauskaa.
Ens kerral otetaa ehkä uus erä Huojuvaa tornia Sir Korennon kans. No, ainaki neulotaa taas hippase lisää kaikkia meijä ihanuuksia. Siis ei Sööri varmaakaa neulo mei kaa, mut se o aika hyvä tarkkailee vieres. :D
Ja saatetaaha me käydä jopa kerää jotaki kasvillisuuksia. Mikäli löydetää jostai pajunkissapuu... ;D












Mä tykkäsi tosi paljo tost Aavikon kukka-leffasta, haluisi ostaa se josku itel.
Ja toi Haikein terveisin oli kans iha ok, aika sellai perus tyttönyyhkyy.



Noi kirpparilöydöt oli taas kerra iha huippui. Varsinki se norsu! Ja mitä ihmettä, hintana komeili 3e. Ei tainu myyjä arvaa et oisi maksanu siit enempiki... :) Noi löydöt o just parhai. Varovasti silmäilet jotai ja tykästät ja pelkäät et hinta o kympi, ja si lapus lukee 1e. :D Se o juhlaa se.
Ja ne korvikset ku me löydettii, 50senttiä niist lehdistä joihi rakastui heti! Puhumattakaa niist vaatteist.



Mu unohtu näyttää sulle toi keltane villari minkä löysi muutama viikko sitte ku käytii Sir Korennon kans kirpparilla, siel Tuohitoril. Näytän si ku tuut taas käymää. Ja samoi unohdi näyttää sul to pikkuriikkise sydäntaulun ku löyty samaisel reissul, 20senttii... Oli vaa nii liikuttava et oli iha pakko lunastaa se itelle. To perhose näytinki, tykkään siitä iha valtavasti.













Arvaas muute mis me käytii hetki si Sööri kans?

Lähettii viemää niit vuokraleffoi takas, nii si Sööri raportoi nähneesä yhe nimeltämainitsemattoma kaupa pihas jonku iha hillittömä upeemahtavapähee kurarunni, ja sinnehä me lähettii rohnaa. Tuli muutama iha hyvä kuva. Ja hauskaa oli. Ja auto peseyty. xD
Si käytii viel kattoo koskella mite paljo vesi o noussu. Heti ku tultii ulos autosta kuulu iha valtava pauhu. Ja isoi jäälohkarei meni, voi että, oli hianoo.






Kesäl mennää kyl patokallioille riakkuu! Ja otetaa Sööri mukaa mei hovikuvaajaks. :)



Oot kultanen, nähdää taas pia!



Vit laav, Korento

P.S.Sööri lähettää terkkuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!